sunnuntai 7. helmikuuta 2016

#4 Viellä täällä

Hupshups ja hyvää alkanutta uutta vuotta!

En olekaan pitkään aikaan tänne blogiin eksynyt kirjoittelemaan! Eipä meillä mitään kummepia ole tapahtunut (ellei lasketa Monan paria klinikkakäyntiä ja muuta sellaista...). Paitsi Tuhkimo sai  valjaat joskus joulunaikoihin ;) 
Monan kanssa kävelyllä saikulla :)

Tuhkimo on ollut nyt alkuvuodesta tosi paljon kevyemmällä ensinnäkin johtuen niistä kovista yli -25 asteen pakkasista. Nyt sitten tammikuun loppupuolelta alettiin taas köpöttelemään pikkuhiljaa enemmin ja enemmin. Pääasiassa maastossa, kerran käytiin jäätäkin kummastelemassa :) 
Valjaiden kanssa ollaan touhuttu vain maastakäsin ilman kärryjä, koska ei olla vielä saatu aikaiseksi niitä hankkia. Tuhkimo on kyllä aina ihan ihnnoissaan ja niin ylpeän näköisenä valjaat päällä työskennellessä! Taitaa tyttö tykätä siitä hommasta :D 

Emmakin on käväissyt taas Tuhkimon selässä, jotta pikkuinen saa tuntumaa vähän eri ratsastajista :) Emma ja tuhkimo meni pikkuisia puomijuttuja kentällä ja "hyppäsi" kavaletin yli. Tosin Tuhkimo ei sitä hypännyt vaan meni niinkuin kavaletti kuuluukin mennä :D Nätisti meni molemmilla.

Voisin nyt yrittää kirjoitella tänne hieman enemmän, miten koulujutuilta ja SLL Kaakkois-Suomen piirihallituksen hommilta ehdin :) Loppuun vielä pari söpöä kuvaa meijen pörröpalloista :3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti