perjantai 29. huhtikuuta 2016

#7 Hurja pomppupallero

Sain taas kerran houkuteltua Emman Tuhkimon selkään estehyppelöiden merkeissä. Tosin tästäkin on joku parisen viikkoa aikaa, mutta silti!

Ollaan Tuhkin kanssa hypätty selästä vajaita 50cm pikkuesteitä yksittäisenä. Ylitimme odotukset ja Tuhkimo suoritti hienosti(omalla tumpelolla tavallaan) 60cm sarjan, joista toinen este oli okseri! On mun pikku pulleropallero kyllä niin upea tapaus, kunhan neiti jaksaa keskittyä kunnolla! Vaikka tekniikassa onkin paljon hiottavaa on Tuhkimosta kuoriutumassa hieno monitoimipolle kaikkeen käyttöön. 

Emman kaveri Maiju oli kuvaamassa Emman ja Monan estetreeniä samaisena päivänä ja napsi myös Tuhkin menosta kuvia. (Kuvia en käsitellyt yhtään sopivan muokkausohjelman puuttessa! Näillä siis mennään mutta kelpaa, on sentään kuvia!)

Alkuun Emma ja Tuhki tulivat pikkupikku esteitä ravissa (tuossa ekassa kuvassa olevaa pariin otteeseen käynnissä) ja muutaman ravihypyn(lue esteen läpi ravaamisen) jälkeen tuli kaksikko laukassa ristikkosarjaa. Laukatessa Tuhkimo jaksaa vasta yrittää hypätä kunnolla ja yrittääkin sitten ihan tosissaan!

Vaava juuri ja juuri nosteli jalat puomin yli :D ei vielä tajunnut, että hei me hypätään tänään!


Jaksaa jaksaa (Tuhkimolla omat koreografiat pään ravistelun parissa)

Koska pikku ristikkoon pitää varata pituutta ja korkeutta :D 
 Tosiaan Tuhkimo halusi hypätä esteet joko tosi kaukaa tai tosi juuresta. Treeniä treeniä, sillä saadaan paikat kohdilleen, mutta ei meillä mikään kiire ole :)



n. 60cm!!! 

Vauhtimakkaran tyylinäyte ;)
 En voi sanoin kuvailla kuinka ylpeä olen pienestä(pienestä ja pienestä säkää jo 155cm ja kasvaa vielä!!) suomipollestani! <3 On se vaan niin viisas ja taitoa löytyy kunhan saadaan kaikki esille :)  Ollaan pariin kertaan irtona hypytetty Tuhkimoa ja eilloin esteet ovat olleet 80cm pinnassa ja väliin jää vielä varaakin hyvin. Mutta tosiaan ei Tuhkimosta olla mitään esteratsua rakentamassa vaan monipuolista ja rentoa harrastekaveria kaikkeen puuhailuun. 



Ollaan maastoilun ja pienten koulutuuppailujen lomassa touhuttu paljon maastakäsin luottamuksen ja kuuliaisuuden kasvattamisen suhteen. Tuhkimo on oppinut hyvin jo kuinka pysähdytään tasan silloin kun minä pysähdyn ja liikkeellee lähdetään vasta minun käskystä. Pienenä plussana olen opettanut Tuhkin peruuttamaan käsiliikkeestä ja käskystä "taakse" sekä luoksetulon vihellyksestä. Tuhkimo on tosi nopea oppimaan(tai sittense on vain perso ruualle ja tekee mitä vain pienen herkkupalan saamiseksi:D) ja on ollut hauska seurata kuinka se oppii jo ihan muutamassa päivässä juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti